реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Німецько-французькі "кластери" для України: чи на добро?

Думаю, що ні! Нові заяви пані Меркель щодо того, що ФРН і далі підтримує Північний потік 2 та щодо того, що Європі треба підтримувати діалог з Росією говорять про те, що ми для неї далеко не в пріоритеті. Ну не їхніх же громадян вбивають росіяни?! То що можемо очікувати?

Публічна інформація про погоджені Німеччиною та Францією "Кластери" засвідчує, що їхні ключові пропозиції є проти України і грають в цілому на Путіна. Мова йде про пропозицію виборів до передання Україні контролю за кордоном та збереження озброєних бойовиків під виглядом "народної міліції". І зараз вони тиснуть на Україну, щоб просунути ці ключові моменти. Зверніть увагу - мінімум інформації про переговори Зеленського з Макроном і Меркель та про засідання радників.

Зеленскимй та Єрмак самі загналм себе в кут, а разом й усю Україну, підписавши згоду на впровадження "формули Штанмайєра", яка визначає проведення виборів на окупованій території та до виведення російських військ й передачі кордону Україні. А тепер на нього тиснуть цілком логічно - хлопче, то ви ж підписалися під це , то тепер виконуйте! А виконати неможливо, бо страшно. Страшно за наслідки та страшно реакції свого народу!
Щодо реакції українців поясню одразу бо вона відома - Рух опору капітуляції нікуди не дівся! Червоні лінії окреслені!

Щодо наслідків загальних прогнозую хід думок Росії - як тільки відбудуться вибори, це буде означати повну легітимізацію влади самопроголошених на окупованих територіях псевдореспублік. І далі вони цілком офіційно закличуть росіян захищати їх від "укрів" та кордон між Україною й Росією, щоб його не зайняла Україна. А світ скаже - це їхнє легітимне право, бо вони є законно обрана влада. І спроби України збройно витіснити окупантів вже будуть зовсям безперспективні з усіх сторін.
Нам готують пастку! І не дай, Боже, у неї втрапити.
Чомусь знову пригадалося, що у 2014 р, коли ми звільняли свою територію та вибивали терористів з нашої землі, у ключовий момент, коли ми могли розділити ДНР та ЛНР й оточити їх, саме пані Меркель зателефонувала Порошенку і попросила його про 3-денне перемир'я. Саме, коли ми мали повну стратегічну і тактичні ініціативу! Звісно, Порошенко не міг відмовити Меркель і це перемир'я проголосив. У підсумку ми отримали Іловайськ, бо росіяни встигли організувати підкріплення та організацію оборони сепарів, перекинути війська до кордону з Україною. Цікаво, чи не просив пані Меркель про той дзвінок Путін?
І зараз нам знову готують "міну". Віри їм немає. Хай вибачають! Але в нас є свій інтерес!

Сергій КОТ



Теги:Єрмак, меркель, Сергій Кот, Макрон, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar