реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ні копійки Суспільному!

Недавно створене так зване Суспільне радіо ( і телебачення) усі печінки проїло своїм слухачам за те, що Верховна Рада недофінансувала їхню діяльність. Я дуже уважно слухаю це мовлення і повинна сказати: Верховна Рада повинна припинити їхнє фінансування повністю.За те, що вони проводять свою власну політику за наші гроші (бюджетні, тобто, платників податків).

Останньою краплею, яка мусить переповнити чашу нашого терпіння став день 28 липня. Державне свято, встановлене, до речі, навіть не нинішньою владою, яку вони з тих чи інших причин можуть не любити, вони перетворили у день помсти своїм слухачам. І це вже не перший раз. Згадаймо, як на Євробаченні під час виступу Онуки включили рекламу, як перериваються найважливіші моменти роботи Верховної Ради їхньою власною балаканиною, яка імітує професійний коментар і багато чого іншого.

То що ж ми почули взамін трансляції Ходи десятків тисяч українців- платників податків, з яких вони отримують свої зарплати? Немічні потуги зобразити свою "надрелігійність" і так звану "світськість" у питанні, яке стосується не стільки кожного віруючого, скільки кожного громадянина, основ існування суспільства в цілому і його Держави, можливості існування Держави як такої. Вас взагалі не цікавить питання існування України як держави?Ви у своїй рекламі хизуєтесь тим, що "відділені" від держави? Що Держава не впливає на вашу діяльність? То навіщо вам державні (тобто наші) гроші?

І чому ви тоді тиснете всіма можливими заходами, включаючи закордонні дипломатичні представництва, на цю ж Державу в особі її найвищого представницького органу, щоб вона вам збільшила фінансування? Ви думаєте, що своїм недолугим лепетанням про фінансування автобусів для прочан обласними адміністраціями "відкрили очі" суспільству на "збочення" щодо "світськості" цього наймасштабнішого заходу за останні роки?

Та ні, ви остаточно відкрили очі всім слухачам на свою непрофесійність, байдужість до долі цього суспільства, яке марите представляти. Вам навіть на думку не спадає, що обласні державні адміністрації ЗОБОВ"ЯЗАНІ виконувати волю своїх громадян, як громадянського суспільства.

Ні копійки Суспільному, яке плюнуло в очі мільйонам українців!

Ольга КОБЕЦЬ



Теги:Суспільне мовлення, хресна хода, Ольга Кобець, Аласанія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar