реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Несподівана відставка

ВасильДенисович Кирилюк біля тридцяти років пропрацював вчителем німецької та англійської мови. З червня 2005 року керував районним відділом освіти Коропської РДА. Співавтор чотирьох посібників з німецької мови, за якими навчаються в школах і в вузах України. Відмінник освіти України. Під час проведення першого незалежного тестування серед випускників шкіл України в 2008 році випускники шкіл Коропського району показали найкращий результат знань в області відділ освіти Коропської РДА входить в число шести районів області, які включені в програму Світового банку «Рівний доступ до якісної освіти» -- район уже отримав два нових шкільних автобуси.

-- Василю Денисовичу, стала несподіванкою Ваша відставка з посади начальника відділу освіти. Вас змусили піти?.

-- Рішення я прийняв сам. Але спонукала нова влада району. Під час першої зустрічі з новопризначеним головою райдержадміністрації Володимиром Бригинцем він не запитав про стан справ, а відразу запропонував написати заяву і піти «по- доброму». Я відмовився і заявив, що налаштований на співпрацю. За пів року спільної роботи я побачив, що співпраці немає. Навпаки постійними гостями у відділі освіти стали працівники міліції, прокуратури, УБОЗУ і.т.д. Ми не встигаємо надавати їм гори документів, які вони від нас вимагають. Нещодавно я зібрав всі їхні вимоги разом і відправив в обласну адміністрацію і в обласне управління освіти, щоб звернути їхню увагу на це свавілля.

Причина зрозуміла всім: я не з тієї партії. Уже тринадцять років я очолюю районну організацію УНП, яка нараховує на сьогодні близько 300 членів партії. Своїх політичних поглядів і переконань я ніколи не міняв і не збираюся міняти.

Повністю інтерв"ю з Василем Кирилюком читайте в газеті "Сіверщина" за 9 грудня.




Теги:УНП, Короп, Управління освіти, нова влада, відставка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Я б порадив пану Кирилюку перекласти це інтервю англійською мовою і надіслати до українських видань в Канаді, США, ФРН... А також до комітетів ЄС і комітетів по співпаці з Україною в США, Канаді,... Можливо в Коропському районі це Ок, але в цивілізованоум світі це буде звучати сенсаційно. Немає гарантій, але такий лист це все таки шанс, що його використають як аргумент, реальний приклад. Замовчувати таке невігластво це неправильно.
avatar
2
Це не єдине звільнення спеціалістів-фахівців цією владою.
Далі буде!
avatar