реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Натяк українцям як боротися з хабарниками

На півночі Індії двоє фермерів, яким набридли вимагання хабара в місцевій податковій службі, принесли до офісу чиновників три мішки з отруйними зміями та випустили їх там.

Незвичайний напад стався в штаті Уттар-Прадеш. Інцидент викликав хаос і метушню серед працівників податкової, але ніхто з них не постраждав.

Як повідомив представник штату, фермери впродовж тривалого часу просили у податківців видати їм документи на земельний наділ, власниками якого вони були, однак чиновники відмовлялися видати необхідні папери без грошової винагороди.

Тоді розлючені селяни зібрали в три мішки близько 40 змій різних видів (серед яких виявилися щонайменше чотири смертельні кобри) і випустили їх в офісі служби. За словами очевидців, клерки були в паніці – змії були всюди, заповзали на столи та стільці.

До вечора спеціалісти відловили усіх гадів. Фермерів тепер розшукують. Повідомляється, що один з них є "заклинателем змій".

Нагадаємо, що за останній час в Індії це вже не перший випадок, коли люди висловлюють своє обурення корупцією в незвичайний спосіб. Так, 24 листопада індієць дав ляпаса міністру сільського господарства країни, продемонструвавши таким чином незадоволення корупцією і високими цінами на рис в Індії
Відголос



Теги:хабарники, податківці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar