реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наслідування Паніковського

Стосунки Зеленського з НАТО останнім часом виглядають якимись дуже дивними.

Наш Верховний бубочка демонструє своє неймовірно велике і пристрасне хотіння "в НАТО", але при цьому виставляє якісь попередні умови і вимоги які сьогодні не можуть зрозуміти не тільки українці але і саме НАТО.

Якщо чесно, то мені теперішня поведінка Зеленського нагадує відомий фінт Паніковського, який за дорученням Остапа Бендера, вдаючи із себе сліпого, приставав до підпільного мільйонера Корейка зі словами "дай дай мільйон"...

Особливого колориту ця вся вистава набула останнім часом. Зеленський зумів одночасно фактично відмовитися від участі у саміті НАТО, і анонсувати якусь незрозумілу конференцію під назвою "саміт формули миру" за участю Індії, Бразилії, Китаю, Франції і України в особі Зеленського та Єрмака.Цікаво, що цей "саміт" має відбутися перед самітом НАТО.

Тобто публічне "Фе", яке вже висловив у бік НАТО Зеленський із самітом Індії, Бразилії, Китаю, Франції та України, з цим можливо також якось пов'язане.

Все це мені чомусь дуже нагадує оту поїздку Зеленського на Мюнхенську безпекову конференцію за кілька днів до нападу Росії на Україну, і вимагання бубочки від учасників тієї конференція або вони йому дали йому атомну бомбу для захисту України.

Зараз Зеленський у тому що стосується НАТО, включає свій улюблений сценічний образ російського "Іванушки Дурачка", який вдає що не знає, що прийом в НАТО країни яка воює, може відбутися лише після закінчення нею своєї війни.

Вдає що не знає того, що НАТО це блок оборонний, a не наступальний. Що в разі "негайного" прийому України в НАТО, всі країни НАТО повинні наступного дня вступити у війну з Росією.

Володимир МАРТИНЮК



Теги:широка війна, НАТО, команда ЗЕ, Остап Бендер


Читайте також



Коментарі (0)
avatar