реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Наслідки Обами

Сьогодні вражаюча новина опублікована про те, що Обама отримав повну інформацію щодо збитого літака Малазійських авіаліній буквально за кілька днів після того, як це сталося. Він знав, що збили літак росіяни. Він не став її оприлюднювати. Мабуть, щоб не дратувати агресора. Агресор собі продовжував вбивати, не відчуваючи жодних загроз.

Обама весь із себе такий інтелігентний, дотепний, виступає за права людини. Особливо згадки про права людини виклкають у мене криву усмішку. Бо він, як колись комсомольці, спочатку створює проблему, а потім з нею бореться. Його політика псевдомиротворчості привела до того, що у світі понастворювалося купа гарячих точок, в яких масово порушуються права людини.

Він поліз перезвантажуватися з Путіним після того, як той напав на Грузію. Чи не заохочення це агресора? В результаті агресор, відчуваючи безкарність, відгриз у нас Крим і веде війну на Донбасі, де ситуація з правами людини просто катастрофічна.

Але ж ця хвороба заразна. Його однодумці розповідать про мирних палестинців, яких убили звірі - ізраїльтяни. І мовчать про те, що спроби прорвати кордон організував ХАМАС, організація, яка визнана терористичною у багатьох країнах світу. Себто обамівці і їм подібні захищають права вбивць убивати інших. В тому числі нас із вами.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Обама, російсько - українська війна, ХАМАС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar