реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Наш земляк очолить штаб Ющенка у Полтаві

Полтавський губернатор Валерій Асадчев очолить виборчий штаб президента Віктора Ющенка в Полтавській області на президентських виборах.Про це він заявив у вівторок журналістам у Кременчуці, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Так, я очолю штаб. А ви бачите ще якусь кандидатуру? Я очолю і буду агітувати за Ющенка", - сказав Асадчев.При цьому він заявив, що піде на час виборчої компанії у відпустку, щоб політичні опоненти не обвинуватили його в порушенні законодавства.

Довідка "Сіверщини". Валерій Асадчев фактично народився у Києві, але оскільки з малих літ ріс у Радулі на Ріпкиншині, то місцеві люди справдливо вважають його своїм земляком. Будучи депутатом Верховної Ради, він актично допомагав землякам -- від Української Народної партії був закріпленим за Чернігівщиною. Валерій Асадчев ще в часи Кучми, керуючи Московським районом Києва, домігся відсутності боргів по зарплатах -- це був чи не єдиний район в Україні. Є відомим фанансистом-економістом. Співає в хорі академічного співу "Почайна".






Коментарі (0)
avatar