реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Нарешті справжня зима!

Сповна відчули її школярі області, які через замети не потрапили до шкіл.

У південних районах через вітер місцями утворювались перемети до 35 сантиметрів. У Чернігові за день випало до 25 сантиметрів снігу. У південних районах техніка виїхала працювати ще у другій половині дня 8 лютого, повідомили у Службі автомобільних доріг області. Станом на 6 ранку 9 лютого на державних трасах регіону працювала 31 одиниця спецтехніки та 39 співробітників підрядних дорожніх організацій. А 10 лютого працювали на дорогах області вже більш як 100 одиниць спецтехніки.

Учора рятувальники дев'ять разів за день залучалися до надання допомоги з вивільнення транспортних засобів, що потрапили у снігові замети та складні ділянки доріг на території Борзнянського, Городнянського, Козелецького, Корюківського, Ріпкинського, Чернігівського, Менського районів та в Чернігові. Вивільнено дев'ять вантажних, два легкові автомобілі, два шкільні автобуси та карета швидкої медичної допомоги.

Черговий караул 4-го Державного пожежно-рятувального посту селища Седнів автомобілем високої прохідності доставив до карети швидкої медичної допомоги, яка через снігові замети не могла доїхати до хворих, чоловіка та жінку з обмеженими фізичними можливостями.

З 12 запланованих автобусних рейсів, які мали вирушати з Новгород-Сіверської автостанції, вчора вийшли тільки два. Автобус Суми - Новгород-Сіверський не зміг піднятися на Путивський узвіз, і пасажири мусили добиратись додому самотужки.

Фото Віктора КОШМАЛА
"Голос України"








Коментарі (0)
avatar