реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Намет проти Соколова із запізненням на півроку

Сьогодні біля міської ради Чернігова з'явився намет - написи на ньому вимагають відставки міського голови Олександра Соколова.

Представник ГО «ГРІМ» Олександр Бондарев заявив, що в місті взагалі нічого не робиться. «У нас забагато проблем з новобудовами. Досі не вирішена справа «Домобудівника», тролейбусний парк у жалюгідному стані, а Соколову до цього немає жодної справи. Я вже не говорю про те, що виконком міськради нічого не робить, щоб допомогти чернігівцям, які воюють у зоні проведення АТО, а також родинам поранених і загиблих героїв України», - наголосив Бондарев. За його словами, саме тому люди ще вчора вийшли на пікет до прокуратури Чернігівської області, щоб показати свою незгоду з тим, що людина, проти якої вже порушену кримінальні справу, ще й досі керує містом.

Цікаво повернувся сюжет, бо проти свого шефа (формального) виступив перший заступник міського голови Микола Миргородський. Він взагалі заявив, що Соколов набив доларами чемодани та поїхав до Києва роздавати хабарі, щоб проти нього закрили кримінальні справи.

За словами першого заступника Чернігівського міського голови, саме обласна прокуратура дала Соколову можливість це зробити, відмовившись відсторонити міського голову від посади. «Нажаль, прокуратура пішла на поступки Соколову та дала йому можливість шукати підтримки на стороні. Використовуючи сотні тисяч доларів, він поїхав із міста вирішувати свої питання, щоб проти нього закрили справи. Але я думаю, що на сьогоднішній день у нього нічого не вийде. Ми стоїмо тут до кінця», - заявив Микола Миргородський.

Іншу позицію має майданівець, голова обласної організації "Демальянсу" і кандидат у народні депутати Ігор Андрійченко: "Ініціатива команди Валерія Дубіля запізнилась як мінімум на 6-7 місяців. Коли в березні по всій країні регіоналів викидали з крісел, ми запропонували Соколову покинути крісло - він був готовий це зробити. Проте Дубіль був не готовий наділяти повноваженнями мера свого новообраного секретаря Кухаря і група "Батьківщини" провалила голосування по відставці міського голови. Що, тепер Кухар вже готовий? Як швидко змінюються обставини..."

Марко ХАРКО



Теги:Батьківщина, ГО Грім, Ігор Андрійченко, Валерій Дубіль, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar