реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Наймолодший міський голова в Україні перетворить своє місто в Гамбург

Більшість політологів не вірила у перемогу миколаївського IT-бізнесмена Олександра Сенкевича, вони передбачали першість відомому екс-регіоналу Ігорю Дятлову. Й тому великим дивом стала новина, що з перевагою майже у 17 тисяч голосів перемогу здобув наймолодший мер в Україні, 33-річний Олександр Сенкевич.

Свій успіх новообраний голова міста пояснив так: «Рецепт простий, і складається з кількох інгредієнтів: перший інгредієнт – це моя репутація, і те, як я жив своє життя, другий інгредієнт – це репутація та персоналія мого конкурента, котра зіграла проти нього і третій рецепт – це відкритість, котру я вів у процесі кампанії».

Городяни мають власне бачення перемоги мера. Про це пише сайт радіо свобода

«По-перше, прагнення людей до змін, зіграло на руку Олександру Сенкевичу. І по-друге, те, що, багато городян вважали Ігоря Дятлова списаним з рахунків історії», – зазначає журналістка Марина Михайловська.

«Дива здійсняються, якщо в них вірити. Це своєрідна рука Бога для Миколаєва, те, що мером став Олександр Сенкевич», – зауважує поет Олег Гордій.

Конкурент Сенкевича, представник «Опозиційного блоку» Ігор Дятлов визнав свою поразку і привітав Сенкевича з перемогою.

1600 миколаївців – волонтерів – працювали на передвиборчій кампанії Олександра Сенкевича. Підприємці надавали кандидатові рекламні площі за символічну плату, агітували людей, допомагали, чим могли. І все це на добровільних засадах. Городяни повірили майбутньому меру. І цю довіру голова міста намагатиметься виправдати.

Сподіваємось, що інвестор та всі можливі фонди допоможуть нам зробити інфраструктурний проект та виштовхнути Миколаїв з позиції, на якій місто завмерло в останні 20 років
Олександр Сенкевич
Найближчим часом у Миколаєві вся документація має з’явитися в електронному вигляді, пообіцяв мер. Одне з головних завдань – це перетворити місто на головний транспортно-логістичний центр України. Адже у Миколаєва є всі умови для того, аби бути «українським Гамбургом».

У нас є для цього все: у нас для цього є повітря, є залізна дорога, шляхи та дороги звичайні, і, звісно, у нас є вихід до моря. Сподіваємось на те, що інвестор та всі можливі фонди допоможуть нам зробити цей інфраструктурний проект та виштовхнути Миколаїв з позиції, на якій місто завмерло в останні 20 років», – наголошує Олександр Сенкевич.



Теги:Самопоміч, підсумки виборів, Миколаїв, транспортний центр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar