реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Московський патріарх хворий... Україною

Після візиту в Україну Патріарх Московський Кирил «переніс гостре вірусне захворювання, у зв’язку з чим лікарі настійливо рекомендують Його Святості» у найближчі дні скасувати поїздки та зробити перерву в його щільному робочому графіку» – повідомила вранці 30 липня 2011 р. прес-служба Предстоятеля РПЦ.
«На даний час Святійший Патріарх Кирил перебуває під наглядом лікарів. Самопочуття Предстоятеля оцінюється як нормальне» – сказано у повідомленні.

У зв’язку з погіршенням стану здоров’я Патріарх не відвідає 31 липня та 1 серпня Кронштадт і Дівєєво, як було заплановано раніше.

Нагадаємо, що у серпні 2010 р. після візиту в Україну та богослужіння у Дівєєво, Патріарх Кирил майже на два тижні зник зі стрічки інформаційних повідомлень – як раз у той час, коли Москва була оповита димом від численних лісових пожеж. Тоді робилися припущення, що він перебуває на лікуванні закордоном.

У 2008 р. нині покійний Патріарх Алексій ІІ після богослужінь у Києві з нагоди 1020-ліття Хрещення Руси скоротив програму перебування в Україні, та замість Донбасу, де його очікували, полетів до Москви. Скорочення візиту тоді було пояснене погіршенням стану здоров’я Предстоятеля.

Церква. інфо





Коментарі (1)
avatar
1
Господи позбави нашу землю від такого "патріарха". Хай розбудовує Вологду, Кострому, Архангельськ тощо
avatar