реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Молодь потрапила до податкової служби

З метою формування високої податкової культури у молоді – майбутніх платників податків податківці провели День відкритих дверей для студентів міста.
Цього разу ДПІ у м. Чернігові відвідали студенти першого курсу юридичного факультету інституту МАУП.
З вітальним словом гостей зустрів заступник начальника інспекції Віктор Тканко. Він привітав студентів з новим навчальним роком, побажав їм сумлінного навчання та наполегливості в опануванні майбутньою професією.
Також розповів про одне з пріоритетних завдань податкової служби – формування високої податкової культури платників податків, діяльність податківців по встановленню з платниками податків дійсно партнерських стосунків. Особливу увагу він приділив розповіді про роботу з молоддю.
Про особливості адміністрування податків в Україні і роль податків у житті суспільства розповіла завідувач сектору зв’язків зі ЗМІ Ірина Берегова та провела екскурсію.
Дізналися студенти і про заходи по протидії корупції в органах державної податкової служби.
Молодь жваво цікавилася окремими аспектами діяльності податкової служби і висловила податківцям подяку за змістовну інформацію.
„Така молодь поповнить лави сумлінних платників податків”, - прокоментував Віктор Тканко.
Подібні зустрічі триватимуть протягом усього навчального року і, безумовно, сприятимуть вихованню у молоді свідомого ставлення до сплати податків.

Підготувала Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові






Коментарі (0)
avatar