реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Міський голова Ніжина попереджений про симулювання хвороби

На 22 серпня було заплановано чергове судове засідання у Новозаводському районному суді Чернігова по кримінальній справі міського голови Ніжина Михайла Приходька за хабарництво у особливо виликих розмірах. Суд мав перейти до наступної стадії процесу -- судових дебатів.

Але судове засідання не відбулося, бо не з’явився підсудний мер м. Ніжина М. Приходько. Адвокати М. Приходька повідомили суддю , що він лікується у чернігівській міській лікарні № 2, (за останьою інформацією збирається тим переховуватись до 2 листопада).

Коли суддя поцікавився у адвокатів, що трапилося, та від чого лікується підсудний, то відповіді не отримав. Далі суддя сказав адвокатам: «Якщо М. Приходько буде й надалі симулювати й таким чином затягувати судовий процес, то передайте йому, що в тюрмі є теж лазарет».

Зараз функції міського голови згідно Закону України «Про місцеве самоврядування» виконує секретар міської ради Олег Кірсанов, який теж не знає від якої хвороби лікується М. Приходько.

Депутати Ніжинської міської ради вже направили депутатське звернення головному лікарю Чернігівської міської лікарні № 2 з вимогою не переховувати у лікарні підсудну особу, для того, щоб самому не стати співучасником злочину. Також депутати Ніжинської міської ради направили депутатське звернення до судді з вимогою поновити розгляд справи, а самого М. Приходька, для того щоб він не затягував розгляд справи, взяти під варту згідно Кримінально- процесуального кодексу України.

З усього видно М.Приходько розуміє, що покарання у вигляді позбавлення волі для нього неминуче, тому затягує розгляд справи та розмірковує що робити далі. Але, як говорять депутати Ніжинської міської ради, скільки ниточці не витись, все одно кінець буде!

Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Чернігівська лікарня №2, Ніжин, Новозаводський суд, М.Приходько, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Конечно, взяточников надо судить и садить.

Но!!! А почему Юле можно болеть, а Приходько нельзя?
А насчёт болезни – то с некоторых пор у нас даже в больничном листе не пишут название болезни – не имеют на это право.
А, судя по тому, как у нас в стране судьи Юли и судьи Приходька так хорошо разбираются в болезнях человека, возникает вопрос: «А не медицинское ли у наших судей образование? А?» smile
avatar