реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Мед для багатодітних

Ніжинський осередок Всеукраїнської громадської організації “Братство блжолярів України”, головою якої є Петро Балаш продовжує добру традицію дарувати мед.

14 грудня у великому залі міськвиконкому десять багатодітних родин Ніжина отримали солодкий бджолиний продукт. Саме так пасічники привітали їх зі Святим Миколаєм. Родини та Тетяна Басак – начальник відділу у справах сім’ї, дітей та молоді подякували добрим чарівникам за корисні подарунки.

Бджолярі з Ніжина роблять добру справу чотири рази на рік: на 8 березня, на День захисту дітей, на свято Спаса та в переддень святого Миколая. Вони дарують безкоштовний мед категорійним родинам, підопічним з територіального центру, дитячим садочкам.

Петро Балаш закликає до акції долучатися всім бджолярам Ніжинщини.

– Я хотів би звернутися до своїх колег продовжити цю добру справу, щоб вона йшла по нашому району. Бо тим, що дає Бог, ми повинні ділитися з людьми , – каже він. Ніжинський осередок Всеукраїнської громадської організації “Братство блжолярів України” знаходиться по вул. Покровській 9, кімната 11. Телефон для довідок- 067-660-16-82.

Тетяна МАРЧЕНКО, Нежатин



Теги:Братство бджолярів, Ніжин, Мед, багатодітні родини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar