реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Маленькі пакості "великих" людей

23 жовтня 2012 року Господарський суд міста Чернігова визнав недійсним п 68 рішення міськради від 16.09.2010 року про надання дозволу ПП. «Кристал» на оренду земельної ділянки по вулиці Шевченка 160 Б для будівництва там АЗС. Але роботи на несанкціонованій АЗС так і продовжують вестись.

А 25 жовтня на територію за цією адресою заїхав автомобіль і робітники почали зварювальні роботи. Міліція, яку викликали мешканці, змогла пройти за паркан тільки тоді, коли всі почали бухати по залізу. Що ж відбулося?? Варили пічку сторожу!!
Оренда на землю припинена 16.09.2012 року і не подовжена, рішення суду (http://reyestr.court.gov.ua/Review/26945249 ) на користь мешканців.

Хто ж найняв сторожа, платить йому? Що він стереже.

Цікаво поводились міліціонери. Вони навіть не намагалися вияснити, чого галасують люди мовляв, ніхто нічого не копає, чого кричите? І ніякої уваги на те, що біля сторожки випалені кострищами ділянки землі, купа недопалків. Жодних питань до сторожа.
Припинити зварювальні роботи, видворити машину з робітниками допомогти лише депутати міськради О. Русін., В. Лебідь.

За всіма ознаками сторож за адресою Шевченка 160 Б не повинен бути, але ж він і продовжує грітись, розпалюючи багаття на траві.

А сьогодні, 7 листопада, нас вчили, як визначити, хворе дерево чи ні. Запросто! Спиляти, сфотографувати пеньок і будете знати. Саме так пояснив власник машини «Волга» (біла за кольором), номер 01-91 мешканцю вул. Шевченка Геращенко О.І., який від такого пояснення так розгубився, що забув запитати прізвище «знавця дерев».

«А звідки пеньок здорової до цього часу липи?» - може з’явитись питання. 07 листопада зранку (https://www.youtube.com/watch?v=X-JEUg_4jX0&feature=plcp ) приїхали робітники Зеленбуду, спиляти липу (https://www.youtube.com/watch?v=JJinGJg5MOk&feature=plcp) прямо за адресою Шевченка. 160 Б! Коли прибігли мешканці, приїхала міліція, депутати Лебідь В., Русін О (https://www.youtube.com/watch?v=ZuWDy4DelG4&feature=plcp ). (До речі, міліція не дуже охоче склала протокол прийняття заяви про вчинений злочин, а виясняти буде, як нам пояснили, наш дільничний. Тільки не уточнили коли.) Виявилось, що є дозвіл датований 15 серпня 2012 року на спилювання двох берез за адресою Шевченка, 162.

Як цікаво! Так стоять зовсім сухі дерева. А спиляли липу саме перед парканом АЗС, де раніше прибрали інші дерева. Мабуть, їх теж поспилювали. Пні сфотографували і по пнях доведіть, що дерева були хворі.
А може, то ми всі хворі, що дозволяємо нищити те, що подарувала нам природа України?

Не дуже приємно дивитись на Ляшка О. з вилами, та, мабуть, українцям таки треба братися за сокири, вили і трощити паркани, якими обгородили ділянки, що належать громаді.

Може тоді «великі люди» зрозуміють: не треба робити «маленькі» пакості, адже за свої дії доведеться відповідати перед народом нинішнім і прийдешнім.

За дорученням мешканців мікрорайону Бобровиці, Мосич Т.І., Тітова Л.В., Геращенко Р.П.



Теги:Олег Ляшко, Екологія, Чернігів, заправка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Сумно, як же нам ще далеко до цивілізованої європейської нації та дієвої демократичної правової влади.
avatar