реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мафія міноборонівських постачальників

У нашому міноборонівському королівстві новий скандал. Отєц родини міноборонівських постачальників був взятий ДБР на хабарі у 500 тисяч баксів. Рівно за стільки татко готовий був розблокувати арештоване майно, яке розписав на дружину, доцю, сина і знайомих.

Насправді, фабулу справи я вам розповіла ще 2 місяці тому. Йдеться про компанії «Трейд лайнс рітейл», ТОВ «Будівельний альянс монтажпроєкт» та ТОВ «Сітіград». У своєму звіті Рахункова палата повідомила, що вказані компанії не поставили армії курток, штанів та футболок на 1,5 млрд гривень.

Це не перше провадження навколо компаній. Гівно вони почали мутити ще з Широкого лану. Поряд є незавершене будівництво в одній з частин на Житомирщині. І ще провадження, про яке завтра ви почитаєте на Цензор.НЕТ.
Втім навіть в другому півріччі очолювана доцею та дружиною «Трейд лайнс рітейл» виграла тендерів Міноборони по харчуванню на 1,3 млрд. Ще з цими двома повʼязаний постачальник харчів «ВТ Девелопмент».

А ще в сімейства є благодійний фонд Hope.ua і проєкт будівництва соціального житла. На нього клянчили гроші по всій Європі.

А тепер ваше улюблене dolce vita. З серії - справимось без російського ІПСО.

27 серпня в другий рік повномаштабного вторгнення Ольга Гринкевич (Швед - дружина футболіста) запостила себе в золотому вагоні Укрзалізниці, яким возять VIP-гостей. Потім схаменулась і потерла, але не публікацію TabloID. В той час як у баришні понад 500 млн дебіторки на компанії і солдати через неї без курток, власниця радіє життю і носить барбікор на Сардинії.

Далі ще цікавіше. У тата є син - Роман. На нього записана ще одна компанія - теж боржник міноборони. Втім хлопець якось отримав волонтерську відзнаку від президента.

Щоправда, журналіст Євген Плінський з’ясував, що цей же волонтер засвитівся в розслідуванні Михайла Ткача про «Втомлених війною відвідувачів столичного клубу Boho». На своїй новій автівці BMW вартістю близько 150 000$.
Це теж не все. У Романа Гриневича є наречена Соня Морозюк. Ви рекламу її виставки «Мазня» могли бачити на ТРЦ Гулівер. Свою картину вона теж подарувала президенту. Ще в неї колаба з Русланом Багінським та виробником сумок. Для 20 рочків - дуже круто. Щиро заздрю.

Тільки в мене одне питання, чому на ці гулянки і колаби гроші є, а футболки армії ніхто не довіз за рік?
Це та причина, чому я мрію, щоб ця мафія нарешті здриснула з харчових тендерів. І щоб з речових теж пішла.

Тетяна НІКОЛАЄНКО



Теги:ДБР, Тетяна Ніколаєнко, Корупція, Рєзніков, Міноборони


Читайте також



Коментарі (0)
avatar