реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Льон продовжує дивувати своїми властивостями

Вчені відкрили унікальні властивості насіння льону

Група американських дослідників зі штату Іллінойс (США), за підсумками експериментів, відкрили унікальні властивості насіння льону. Як виявилось насіння досить ефективно лікує захворювання на рак.

Експериментальні дослідження проводились на звичайних курях. На протязі року в раціон птахам додавали насіння льону. Кількість ракових пухлин у піддослідних за цей час не тільки не зросла, але й суттєво зменшилась, навіть кількість пухлини, які були на останній стадії розвитку раку. Після такого раціону харчування піддослідні кури навіть погладшали.

Щоб перевірити дані дослідження, вчені університету найближчим часом планують залучити добровольців й провести клінічне тестування на людях. Якщо вони отримають позитивні результати, насіння льону можна буде використовувати як додатковий препарат при лікування ракових захворюваннях.

Нагадаємо, що подібні унікальні властивості також має звичайне насіння соняшника. А сушене насіння гарбуза рекомендується вживати для профілактики й на ранніх стадіях простатиту, повідомляє Медична газета України "ВАШЕ ЗДОРОВ'Я".


The Epoch Times Україна




Теги:соняшник, простатит, рак, льон, гарбуз, насіння


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
На сайті тритомного видання «Енциклопедія народної медицини»: http://www.enm-book.com є опис та рецепти лікування і цього захворювання. Рекомендуємо ознайомитися з змістом цього видання і, якщо бажаєте, отримати його накладною платою. Ціни нижчі, ніж в магазинах.
avatar