реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кременчук...

Речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат сказав що удару по Кременчуку Росія завдала ракетою Х-22, випущеною з дальнього бомбардувальника Ту-22М3 з боку Курська.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що крім ТРЦ Амстор інша ракета влучила в міський стадіон.
Військовий експерт Mykhailo Samus вважає, що використання ракет X-22 по містах є актом тероризму, бо такі ракети можуть відхилятися від цілі на відстань кілометра.

У Вікіпедії я знайшов інформацію про ракету X-22 "Буря" (изделие Д-2, за класифікацією НАТО — AS-4 Kitchen — «Кухня») - "Круговое вероятное отклонение (КВО) ракеты с пассивной системой наведения при стрельбе по площадям составляет до 5 км."

А взагалі то першопочатково ці старі радянські ракети проектувалися для враження авіаносців...

Отже, сьогоднішній удар по торговому центру й стадіону Кременчука - послідовне продовження політики (так, саме політики) знищення цивільного населення й інфраструктури України. Те саме сьогодні-вчора відбувається у Харкові, на Одещині і в Києві. І не тільки.

Метою такої політики може бути тільки одне - залякування, поширення відчуття жаху і сіяння паніки. Тобто таки справді тероризм.

А стратегічно, як ми бачимо й на інших напрямках, метою загарбників є зачистка території України від місцевого населення.

Чому так? Я припускаю, що з безвиході... Стратегічна ситуація для Кремля зараз виглядає безнадійною. Не у війні з Україною, а у ширшому контексті - у війні з Заходом. А вони у будь-якій безвихідній ситуації послідовно піднімають ставки.

Така "гра" - не на життя, а на смерть
Сподіваюся що така їхня тактика насправді не дозволить їм ухилитися щоб уникнути заслуженої кілька разів відповідальності і покарання за усі злочини.

Володимир ГОРБАЧ



Теги:геноцид, Володимир Горбач, Кременчук, російсько - українська війна, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar