реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ковід наступає: Ніжинська лікарня припинила прийом хворих

Сьогодні генеральний директор Ніжинської міської центральної лікарні імені М.Галицького Олександр Костирко на оперативній нараді в міській раді повідомив про вимушене припинення медзкладом прийому хворих з діагнозом короновірусу. Бо просто нема місць.

“Усіх важких хворих, які потребують кисневої підтримки, госпіталізуємо до Чернігівської обласної лікарні та міської лікарні № 2, – повідомив О. Костирко. – А пацієнтів середнього стану важкості розміщуємо у Ніжинську районну лікарню”. Якщо ж і там не буде місць – хворих везтимуть у Бахмацьку лікарню.

Нема вільних ліжок і в Козелецькій районній лікарні, зовсім мало лишилося у Прилуцькій і Новгород- Сіверській. У Чернігові госпіталізовано 262 людей. Ще біля півсотні мають підозру на короновірус. Загалом в області станом на 4 квітня перебували 1014 пацієнтів з підтвердженим діагнозом цієї інфекції. За даними управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 4 квітня в області зафіксовано 795 нових випадків COVID-19 (після 2 200 тестів).



Теги:Чернігівська ОДА, Ніжин, короновірус


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чим можна продезинфікувати воду?
avatar
2
Доброго дня! Ось є дієвий спосіб за допомогою бактерицидних ламп їх використовуються для знезараження повітря і поверхонь в приміщенні, дезінфекції питної води, стерилізації предметів і медичних інструментів. Рекомендую перейти за посиланням де можна купити бактерицидну лампу тут широкий вибір ламп за доступними цінами!
avatar