реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Корупціонери, тремтіть!

Корупція – проблема всього суспільства. Прояви корупції становлять реальну загрозу принципам демократії і верховенства права, правам людини, стабільності демократичних процесів і моральним нормам суспільства; підривають основи державного управління, порушують принципи рівності та соціальної справедливості, умови добросовісної конкуренції, уповільнюють економічний розвиток країни.

Створення дієвої системи протидії корупції можливе лише за умови тісної співпраці державних органів із засобами масової інформації, громадськими організаціями, іншими інституціями громадського суспільства. Подолання корупції наблизить Україну до рівня розвинутих європейських країн та усуне перешкоди для інтегрування нашої держави в європейське співтовариство.

У ДПІ у м. Чернігові питання недопущення проявів корупції систематично обговорюється під час проведення засідань «круглого столу», зустрічей з трудовими колективами підприємств і організацій, нарад з громадськими організаціями, засідань громадської ради. Також дані питання систематично обговорюються під час проведення апаратних нарад з працівниками інспекції.
Громадяни повинні пам’ятати, що відповідно до статті 369 Кримінального кодексу України пропозиція або давання хабара карається штрафом від тридцяти до семисот п’ядесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Про корупційні прояви з боку податківців та інформацію щодо підготовки або скоєння злочинів відносно працівників податкової служби громадяни можуть повідомити відділ по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА в Чернігівській області за телефоном довіри – 668 – 522 або управління по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА України: 272-24-89.

Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові




Теги:податкова телефон довіри, Корупція, Ірина Берегова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar