реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Комуністи продаються. Зінін навчить...

Сьогодні було зроблено скандальну заяву уповноваженого представника Громадської організації «Народный контроль» і Дмитра Зініна адвоката Семенюк Ірини.

Семенюк Ірина, також є кандидатом у депутати Чернігівської міської ради від Компартії за квотою Дмитра Зініна і його організації «Народный Контроль».

У зв'язку з представництвом інтересів Дмитра Зініна в якості консультанта і адвоката Ірина була посвячена у тонкощі брудних технологій і мотивів діяльності організації «Народный Контроль» у виборчій кампанії, про що була вимушена публічно повідомити.

У своїй заяві представник «Народного Контроля» викриває наміри її лідера Дмитра Зініна з отримання грошей у сумі 50000 доларів США у вигляді відкупних за публіковані газетою «Народный Контроль» «темники» у спонсора ГО «Громадська Думка» ТОВ «Фирма «ВЕНА» для остаточного розрахунку і оплати Дмитром Зініним місць у списках Компартії за його людей.

Також, адвокат Дмитра Зініна повідомила про суми авансових проплат за місця в списках Компартії, які стартують від 5000 доларів США і передаються кандидатами безпосередньо Зініну. Він приймає ці гроші для наступної їх передачі керівництву Компартії в якості оплати місць і коштів наповнення виборчого бюджету.

Також Ірина заявила, що Дмитро Зінін планує розгорнути брудну інформаційну кампанію проти своїх конкурентів по мажоритарних округах висунених Партією Регіонів і «Громадською Думкою» на виборах з метою технічного зниження їх рейтингів на користь його людей у списках Компартії.

Ірина Семенюк заявила про зняття своєї кандидатури з виборів по списках Компартії і відмовилася від юридичного супроводу діяльності ГО «Народный Контроль»
Високий Вал
Від редакції "Сіверщини". В публікації нашого спецкора Сергія Кордика ми вже розповідали про земельні діла родини Зініна, коли приватизовано навіть ...вулицю. Читайте "Сіверщину"!




Теги:вена, Чернігів, Д.Зінін, Народний контроль, комуністи, вибори 2010


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Продажное оно. Как и коммунисты. И обедает в ресторане. как истынный коммунис. И с разными девушками на своей машине катается -- заработал и машину, и девушек...
avatar
2
Діма Зінін - майбутнє КПУ!
І на це не має ради.
Шкода, що ПСПУ втратила такого здібного комсомольця.
avatar