реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кличко закликав створювати загони самооборони

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко закликає киян бути пильними, не піддаватися на провокації хуліганів на вулицях і створювати дружини, які контролюватимуть правопорядок у столиці. Про це повідомив сайт партії "УДАР"УДАР

"Коли по Києву безчинствують тітушки, а міліції немає взагалі, людям треба самоорганізовуватися, щоб захищати правопорядок на вулицях, - підкреслив Кличко. - Тітушок звезли в столицю, щоб палити машини, бити вітрини, грабувати і провокувати бійки. Аби створити картинку нібито це роблять мітингувальники з Майдану і зафіксувати безпорядки. Влада хоче створити хаос у Києві. Її мета - дестабілізувати ситуацію, аби мати привід для введення надзвичайного стану", - наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що завдяки свідомості та активності киян, план влади про блискавичний масований наступ тітушок на Київ провалився.

Самооборона Майдану піймала частину "тітушок" і прилюдно допитала їх - зі сцени Майдану їх примусили вибачатися перед українським народом.

Велику групу "тітушек" виявили на вул.Сагайдачного, вони ховалися в одному з супермаркетів. Активісти з'ясували , що головним завданням "спортсменів" є напад і побої активістів Майдану.

За словами затриманих "спортсменів", їм обіцяли заплатити близько 200 грн. Крім того у деяких з них виявили пристрої, схожі на саморобну вибухівку.



Теги:тітушки, Майдан, Кличко, провокації, самооборона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar