реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кінодубляж

Поки моя нова частина готується до повернення в Зону Бойових Дій, «слуги народу» в Раді, Офісі Президента та сам Верховний Головнокомандувач витягли нам з торби черговий подарунок: законопроєкт про ЗАБОРОНУ (!!!) кінодубляжу українською.

В цинічній обгортці закону про «особливий статус» анґлійської (!!) мови.

Важко назвати ці дії инакше, ніж над-зухвалими й «зумисно-провокативними».

Спочатку – «плювок в обличчя» всім тим, хто врятував Україну впродовж цих двох важких років у формі «закону про квиток в один кінець»

Тепер – насрали на голову КОЖНОМУ українцю, в тилу і на Фронті, демонстративним приниженням нашої мови.
Сучасний український кінодубляж – безумовне досягнення нашої культури. Він ще у темні часи Януковича схиляв до своєї національної мови серця багатьох людей, котрі виросли у змосковщеному середовищі.

Нема НІ ОДНОГО арґументу, щоб власними руками знищити цілу національну «креативно індустрію», але Зеленський зі своїми полупокерами все ж задумав зробити це.

Він справді дума, всупереч Історії, що терпіння українців безмежне, або свідомо діє в інтересах ворга, щоб «обвалити Фронт» та розпочати всередині країни громадянську війну?..

Олексій КЛЯШТОРНИЙ



Теги:українське кіно, українізація, Олексій Кляшторний, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Нагадаймо їм ЗУ "Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності"!
avatar