реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знищено 300 терористів

Відтепер Олександра Єфремова та Рината Ахметова можна законно посадити за ґрати: Верховна Рада ухвалила рішення про 10 років ув'язнення за фінансування сепаратизму. Між тим, втеклий з Донбасу "король Донбасу" Ахмєтка- сепаратка закликав сідати за стіл переговорів з російськими терористами. Про що?

Минулої ночі терористи атакували військову частину в Артемівську. Українські військові відбили штурм. Один поранений військовослужбовець, даних про втрати серед терористів немає.

Тривають бойові дії в районі с.Закотне біля Красного Лиману. Дії сил АТО можуть наявністю мирного населення в зоні проведення операції.

В ході дій сил АТО захоплена броньована розвідувально-дозорна машина (БРДМ) терористів та «КамАЗ» з встановленим крупнокаліберним кулеметом.

Встановлено, що вчорашній обстріл терористами цивільних об'єктів в Краматорську проводився для постановочної «картинки» з метою дискредитації сил АТО.

Була ідентифікована знімальна група російського телебачення, яка заздалегідь встановила телеапаратуру для зйомки місць обстрілу.

За минулу добу під час боїв в районі Ямполя та Закотного знищено близько 300 бойовиків. Про це повідомляє речник АТО Владислав Селезньов.

За добу у бойовиків захоплено БРДМ та вантажний автомобіль КАМАЗ з установленим на борту ДШК, ПЗРК, гранатомети та стрілецька зброя. Вся зброя і техніка російського виробництва.

Втрати українських військовослужбовців, за словами речника, 7 загиблих та 30 поранених.

Між тим у Луганськ увійшли 2 танки і 5 БТРів. Росія продовжує постачання важкого озброєння своїм бойовикам на сході України.

Військові й прикордонники завершили операцію з перекриття кордону з Росією.
Про це заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов, посилаючись на ранкову розмову з представниками Міноборони.

"Міністерство оборони інформує, що наші підрозділи збройних сил підійшли до населеного пункту Ізварино – і тим самим фактично завершили операцію з перекриття кордону", - повідомив Турчинов.

Про те хто відповість за оголення кордону - також має розповісти Турчинов. Але вже на допитах у військовій прокуратурі.

Нардеп- регіонал Левченко випадково профінансував легендарний батальйон "Донбас": коли його машину затримали, то виявили 20 мільйонів чи то доларів чи то гривень, походження яких він пояснити не зміг. Відтак гроші пішли на оборону українців від російських агресорів, викликаних в тому числі діями прокремлівської Партії регіонів.



Теги:АТО, батальйон Донбас, Луганськ, Левченко, Ізварино


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"захоплено БРДМ та вантажний автомобіль КАМАЗ з установленим на борту ДШК, ПЗРК, гранатомети та стрілецька зброя. Вся зброя і техніка російського виробництва". Цю зброю та техніку продемонструвати на міжнародному суді проти урядовців Росії, для притягнення їх до кримінальної відповідальності.
avatar