реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: українські політв'язні потребують захисту

Заарештований у Росії український журналіст Роман Сущенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням про допомогу задля свого звільнення.

Так Сущенко написав Олланду листа французькою мовою, який заповзявся передати його адвокат Марк Фейгін, передає Укрінформ.

"Роман Сущенко передав мені із СІЗО "Лефортово" свого листа до президента Франції Олланда. Він французькою мовою. Я маю намір передати його до відповідальних осіб французького МЗС для того, щоб це звернення дійшло до президента Олланда", — сказав адвокат. Додамо, що Роман Сущенко був спеціальним кореспондентом Укрінформу у Парижі. Згодом Фейгін повідомив, що навідався до МЗС Франції у справі Сущенка.

Щодо іншого українця, незаконно утримуваного в російських застінках, - режисера Олега Сенцова, то слід віддати належне російському режисеру Сокурову, який публічно звернувся до президента РФ Владіміра Путіна з проханням проявити християнський підхід і звільнити його. На що глава країни- агресора відповів, що тут християнство не працює.

Нагадаємо, що українського режисера Олега Сенцова затримали російські окупанти в Криму, приписавши йому підготовку терористичних актів. Режисер вини не визнав.






Теги:Марк Фейгін, Олег Сенцов, політв'язні, російсько- українська війна, Роман Сущенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar