реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: наші війська повернули контроль над Широкиним

Збройні сили Україні відбили атаку терористів поблизу Зайцевого що на Донеччині. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, штурмове зіткнення розпочалося у вечері і тривало практично до самого ранку. Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла у наступ. Військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів з висоти з якої вони наступали.

"На місці кинутих позицій російських найманців, звідки вони починали атакувати українські позиції, було захоплено ворожі трофеї: це протитанкові керовані ракети призначені для ураження танків та броньованою техніки їх менший аналог «Шмелі», вогнемети виробництва 2000 року. Є докази того, що все це виготовлено у Росії, оскільки мають відповідне маркування й перебувають на озброєнні армії РФ", – йдеться в повідомленні.

Також українці відновили контроль над селищем Широкино, що знаходиться між Маріуполем та окупованим Новоазовськом.

Місія ОБСЄ зафіксувала транспорт з написом російською мовою "Груз 200" - розвілка української армії повідомлояла раніше про загибель 13 російських окупантів на Донбасі.

В окупованому Росією Севастополі почали збирати підписи за знесення пам'ятника Тарасу Шевченку, вимагаючи натомысть поставити пам'ятники Пушкіну і Лєрмонотову - співцям російської імперії.



Теги:груз-200, російсько- українська війна, Зайцево, Широкино, севастополь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar