реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніка революції: солдати здаються в полон

Солдати, які служать у внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ, масово здаються в полон активістам Євромайдану.
Про це повідомляють "Українські Новини".

Наразі із барикади біля Жовтневого палацу вивели вже близько 100 полонених. Їх намагаються не бити й відводять у намет з написом "Комендатура Києва".

У Київ прилетіли міністри закордонних справ Німеччини, Франції та Польщі. Вони вимагатимуть від Януковича дострокові вибори.

40 вагонів з військовослужбовцями прямують до Києва. Як повідомляють джерела в "Укрзалізниці", потяги з військовими виїхали з Кременчука через Полтаву в ніч на 20 лютого. В той же час поїзди із західної України не пускають.

Лідер партії "УДАР" Кличко заявив, що в тому, що наразі відбувається в центрі Києва, винна влада, й наголосив, що єдиним способом зупинити кровопролиття є "повна відставка влади".
"Було оголошено перемир'я. Порушив його "Беркут", який намагався спалити консерваторію. Після цього перемир'я завершилося", - процитувала Кличка його прес-секретар Оксана Зинов’єва.

Центр Києва раптово залишили війська та тітушки - вони тікають у напрямку Арсенальної. Працівників Верховної Ради та Кабміну евакуйовано.






Теги:ВВ, Майдан, революція, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar