реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Карантин у Чернігові продовжено

– Карантин у Чернігові продовжено на 23-24 листопада, згідно рішення міського голови, у зв’язку із перевищенням порогу захворюваності населення міста , – оголосила заступник чернігівського міського голови Оксана Тунік-Фриз на оперативному засіданні штабу, яке відбулося 20 листопада у міськраді. – Міський голова сказав про те, що усвідомлює, що подовження карантину несе за собою багато проблемних питань, але наголосив, що по при всі проблеми головний пріоритет – це здоров’я громади і ризикувати в цьому питанні неможна!

У чернігівській міській раді постійно працює штаб, під головуванням заступника міського голови Оксани Тунік-Фриз. Засідання штабу будуть відбуватися 23 і 24 листопада. Відповідно, 24 листопада міським головою буде прийнято рішення про подальші дії. Про що буде оперативно повідомлено.

Олександр ЯСЕНЧУК




Теги:грип, грип АH1N1, Чернігівська міська рада, Чернігів, Оксана Тунік-Фриз


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
В Чернігівський області в м. Остер не продовжено каранитн .
Куда Жалуваться ))))))
avatar
2
Чому В чернігівській області не продовжено карантин в м. Остер в Остерському будівельному технікумі....якщо половина студентів з Чернігова )))))
avatar
3
Дебилизм, местные власти города совсем не думают о родителях дошкольников, которым нужно работать и семью кормить. С детьми кто, Оксана Туник-Фриз посидит, пока родители на работе?
avatar
4
А до чого тут Оксана Володимирівна?
Можна подумати це її рішення happy
Написано ж чому було прийнято таке рішення.
avatar