реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Кадрове рішення буде скоро"- Олександр Кодола

"Дійсно, наступного тижня Чернігівщину чекають важливі кадрові рішення" - так прокоментував статтю з нашого сайту "Віктор Лазар знову хоче влади!" перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола.

Він розмістив статтю з нашого сайту у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

Мова йде про тиждень, що почався сьогодні. Кадрове рішення, за нашими даними, можливе вже завтра, 24 червня. І воно буде несподіваним для багатьох.

На сьогодні група народного депутата Валерія Дубіля відстоює кандидатуру діючого голови обласної адміністрації Володимира Івашка, який і формував владну команду. Нагадаємо, що призначення багатьох осіб відбувалося за наполяганням Валерія Дубіля і саме він на штабі національного спротиву брав на себе відповідальність за ці призначення. Штаб тричі проводив прес- конференції, де висловлював незгоду з багатьма кадровими призначеннями цієї команди та відсутністю кадрових змін на багатьох посадах. Досить сказати, що за нашими даними радником Володимира Івашка досі працює Микола Стрілець - колишній перший заступник голови ОДА.

Друга кандидатура, відстоювана групою Юрія Тарасовця - лідера міського "УДАРУ" та підприємця, - Сергія Берестового.

Третя - Віктора Лазаря, який начебто представляє також "УДАР", але насправді заявляє про припинення своїх стосунків з цією партією слідом за колишнім народним депутатом і колишнім головою обласного "УДАРУ" Сергієм Аверченком.

Проте, за нашими даними, головою обласної адміністрації може стати зовсім несподівана особа.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:Віктор Лазар, кадрові рішення, Чернігівська ОДА, Чернігівська обласна рада, Сергій Аверченко, нова влада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Потрібен реформатор, а не конформіст а la із зазначеного переліку. Мабуть, його ім'я знає пан Звєрєв.
avatar