реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Юля знову за своє...

Юлька критикує співпрацю з МВФ.

А між тим, менш ніж за два роки з 2008 по 2009 рр. уряд Тимошенко позичив в МВФ, Світового банку та у інших кредиторів приблизно $26 млрд. Зокрема, у 2008-2009-му, за новою програмою Stand by Україна отримала від Міжнародного валютного фонду $10,6 млрд. Перший транш - $4,5 млрд у терміновому порядку зарахували до золотовалютних резервів Національного банку. Інші два транші - переказали безпосередньо до бюджету. Як вони були там витрачені - тема окремого дослідження.

І при тому Тимошенко підписала меморандум, де згодилася продавати українську землю не лише будь-кому без будь-яких обмежень, не лише іноземцям, а навіть особам без громадянства.

А найбільша реальна зрада Тимошенко полягає в тому, що без її зрадницької газової угоди, яка подібно до 11-річної монголо-татарської данини висмоктала з економіки України і спрямувала до мілітаристичного бюджету Росії більше 100 мільярдів доларів, без цієї газової гидоти Україні МВФ був би й не потрібен!

Олександр ПАЛІЙ



Теги:МВФ, продаж землі, газ, Олександр Палій, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Уперше коли я можу на 100% погодитись з автором статті.Ще можна пригадати Серпень 2008 коли РФ вторглись на територію Грузії,у той час Президентом України був Ющенко який одразу полетів підтримати Саакашвілі і цілісність країни,а московська зозуля відправилася до ВВП.
avatar