реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юля на морозі

Незважаючи на мороз, що доволі несподівано охопив Чернігівщину, прем"єр-міністр, кандидат у Президенти Юлія Тимошенко не відмінила свої передвиборчі турне. У Бобровиці вона взяла участь у відкритті будинку, щойно спорудженого. 146-квартирний будинок по вул. Чернігівській, 11 у Бобровиці споруджувала будівельна компанія «Житлобуд», яку очолює народний депутат України від БЮТ Іван Куровський.

Врученням ордерів візит прем'єр-міністра у Бобровицю не обмежився. В урочистій обстановці вона перерізала символічну стрічку, відкривши Бобровицький хлібозавод. Це підприємство не працювало з 2002 року. Зараз воно повністю реконструйоване (знову ж таки, багато в чому саме завдяки турботам Івана Куровського) і готове виробляти до 10 найменувань хлібо-булочних виробів.

Із засніжених Прилук Юлія Тимошенко переїхала до морозного Ніжина, де також зустрілася з громадою міста. А у фіналі робочої поїздки її чекав Чернігів і виступ перед жителями і гостями столиці Сіверського краю на Красній площі. Звезені автобусами з області, прихильники Юлії Тимошенко та оплачені її активісти ("відрядження" обходилося не менше, ніж у 30 гривень), а також чернігівці, 40 хвилин слухали виступ Юлії Тимошенко. Мітинг закінчився піснею, які Юлія Володимирівна також старанно співала.






Коментарі (0)
avatar