реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Їх плющить від України

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв написав статтю про Україну, опубліковану російським виданням "Коммерсант".

Судячи з усього, російське керівництво вже розробило своєрідну національну забаву - писати божевільні статті про нашу країну. Що Путін породив графоманський опус, тепер Медведєв. І що найдивовижніше - займаються цією графоманією на тлі величезних проблем в самій Росії. Наприклад, цього року Росія побила світовий рекорд за кількістю авіакатастроф у мирний час. Але російським лідерам байдуже до таких дрібниць. У них всі думки про Україну і єврейське походження Володимира Зеленського.

Стаття називається ′′Чому контакти з нинішнім українським керівництвом безглузді". Колишній російський президент визнав, що Москва так і не змогла зламати Україну. Україна не поступилася і не збирається виконати наполегливі вимоги Путіна. А Медведєв робить висновок, що немає про що говорити з українським керівництвом.
′′ Тоді виникає вічне і головне питання: що робити в цій ситуації? І нічого. Чекати на появу в Україні здравого керівництва, яке не спрямоване на тотальне протистояння з Росією на межі війни, не на організацію дебільних ′′ кримських платформ ′′ (зверніть увагу, як їх ще плющить від Кримської платформи, це ще була гарна ідея) , створений для обманювання народу країни і качання м'язів перед виборами, а також для побудови рівних і взаємовигідних відносин з Росією. Тільки так можна боротися з таким керівництвом України. Росія може почекати. Ми терплячі люди ",-пише Медведєв.

В перекладі з мови російських імперіалістів і шовіністів, це означає, що Росія налагодить відносини тільки з тими політиками, які погоджуються податися в Москву і визнати Крим російським. Тобто тільки з відвертими зрадниками України, які будуть готові перетворити нашу країну на аналог сучасної Білорусі. А Медведєв відверто пише, що ціль Росії - привести таких людей до влади в Києві.

Денис КАЗАНСЬКИЙ



Теги:Україна - Росія, Денис казанський, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar