реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Японський аташе - в ОК "Північ"

Управління оперативного командування «Північ» з робочим візитом відвідав аташе з питань оборони при Посольстві Японії в Україні підполковник Акіхіро Ташіро. Про це повідомила пресслужба ОК "Північ".

Зустріч із японським колегою провели начальник штабу - заступник командувача військ ОК «Північ» генерал-майор Петро Ромигайло та офіцери управління.

У ході візиту військові обговорили ряд питань щодо ситуації у північно-східному регіоні України. Зокрема під час брифінгу української сторони до підполковника Акіхіро Ташіро була доведена інформація про безпекову ситуацію у територіально-сухопутній зоні відповідальності ОК «Північ». Крім того, його цікавило питання структури Збройних Сил України, їх завдання, види озброєння, що застосовується власне в районі проведення бойових дій.

У підсумку сторони домовилися про подальшу співпрацю, зокрема участь у спільних міжнародних навчаннях з метою обміну досвідом.

Завершивши зустріч, військові традиційно обмінялися пам’ятними сувенірами та літературою. Крім того, підполковник Акіхіро Ташіро ознайомився з історією формування командування та участю військових у боях на сході України, відвідавши інтерактивний музей військової установи.



Теги:гібридна війна, ОК Північ, Україна - Японія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar