реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як використовувати швидку зарядку Apple Watch Series 7

Удосконалення Apple Watch Series 7 не стосуються тільки великого дисплея. Остання версія розумних годинників Apple підтримують швидку зарядку, а це означає, що з нуля гаджет можна зарядити до 80% всього за 45 хвилин. Однак все рівно існують деякі обмеження. Ми дамо поради, як використовувати швидке заряджання Apple Series Watch 7.

Починаючи з моделі Series 7, у комплекті з розумним годинником не йде адаптер для заряджання. Ви, звісно, можете використовувати адаптер від своїх минулих Apple Watch для заряджання нової моделі, але пам’ятайте, що швидку зарядку він не підтримує.

Що потрібно для швидкого заряджання Apple Watch Series 7

Для швидкої зарядки Apple Watch Series 7 вам потрібен USB-C адаптер живлення з підтримкою протоколу USB PD (Power Delivery) та мінімальною потужністю 5 Вт. Ви можете брати для зарядки адаптер від iPhone 12 або 13 для швидкого заряджання розумного годинника.

Адаптери USB-A не підходять, тому що Watch Series 7 йдуть у комплекті зі шнуром USB-C. Крім того, такі адаптери не підтримують потрібний протокол.

До слова, за допомогою нової зарядки USB-C також не можна швидко заряджати минулі моделі Apple Watch.

Якщо ви загубили шнур для заряджання, який йшов у комплекті з Apple Watch Series 7, навіть не намагайтеся шукати інші варіанти. Для швидкої зарядки Apple watch є тільки варіант від Apple. З якоїсь причини швидка зарядка розумного годинника недоступна в деяких країнах, включно з Індією, Аргентиною та В'єтнамом. Чому так сталося, Apple не дала пояснення.

Швидка зарядка для Apple watch – одна з найкорисніших функцій Apple Watch Series 7. Довше новий розумний годинник працювати не став, так що приємно знати, що короткої 20-хвилинної зарядки вистачить на цілий день роботи годинника.




Теги:споживач, apple, Apple Watch, Watch


Читайте також



Коментарі (0)
avatar