реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як обрати якісний рюкзак: практичні поради

Ведете активний спосіб життя? Тоді напевно вам важко уявити своє життя без рюкзака. Як обрати найбільш якісну та практичну модель? На яких виробників звернути увагу в першу чергу? Ми підготували для вас практичні поради, які допоможуть вам зробити правильний вибір. А купити рюкзак найвищої якості ви завжди можете в магазині Terra Incognita.

Визначаємося з типом рюкзака

В першу чергу, вам треба визначитися, коли і в яких умовах ви будете носити рюкзак. Наприклад, для прогулянки містом краще підійде більш компактна модель, в той час як для поїздки в гори швидше за все вам знадобиться великолітражний спеціалізований рюкзак.

Тож як обрати потрібну модель? Спершу подивимося, що нам можуть запропонувати виробники. До найпопулярніших типів рюкзаків відносять:

  • міські;
  • туристичні;
  • велорюкзаки;
  • суперлегкі;
  • штурмові.

Характеристики найпопулярніших моделей

Міські рюкзаки — найбільш поширені моделі, об’єм яких зазвичай не перевищує 30 літрів. Вони акуратно та компактно виглядають, але є достатньо місткими, що можна було покласти найбільш потрібні речі — наприклад, ноутбук, блокнот, папери, куртку, парасольку, гаманець та інші дрібнички. Такі моделі відмінно підходять для коротких подорожей та відряджень. Ви можете купити міський рюкзак в Києві, Львові, Одесі або замовити його з доставкою по Україні в магазині Terra Incognita.

Туристичні рюкзаки користуються найбільшою популярністю серед людей, які часто ходять в походи. Вам варто обрати рюкзак об’ємом 60-80 літрів, якщо переважно ваші походи тривають декілька днів. Якщо ж ви віддаєте перевагу багатоденним туристичним подорожам у горах, тоді варто звернути увагу на моделі об’ємом від 80 літрів.

Велорюкзаки — найкращий варіант для тих людей, які надають перевагу пересуванню на велосипедах та активно беруть участь у веломандрівках. Найкраще вам підійде рюкзак вагою до 1 кг, максимум до 2 кг.

Суперлегкі наплічники — це моделі, виготовлені з найбільш легких та міцних матеріалів. Ви можете брати їх у різні подорожі і не переживати, що перенавантажите свої плечі. Ціна рюкзака буде залежати від виробника, матеріалу та об’єму.

Штурмові рюкзаки — це найкращі моделі для альпіністів та людей, які ходять в експедиції, надають перевагу тривалим подорожам. Такі моделі мають жорстку конструкцію спинки, міцний поясний ремінь. Вони дозволяють правильно розподілити навантаження по спині, в результаті чого вам буде набагато легше переносити важкі вантажі на великі відстані.

Основні нюанси при виборі рюкзака

В першу чергу, при виборі рюкзака потрібно звернути увагу на:

  • виробника;
  • призначення;
  • матеріал;
  • якість гарнітури;
  • вагу;
  • об’єм;
  • наявність гарантії.

Тож якщо вам потрібна справді якісна модель із надійних матеріалів, яка прослужить вам багато років, звертайтеся у магазин Terra Incognita. Тут ви зможете купити рюкзак з доставкою по Україні, ще й за найвигіднішою ціною. До того ж, фахівці магазину завжди можуть надати вам детальну консультацію з будь-якого питання щодо вибору рюкзака.









Коментарі (0)
avatar