реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ірина Луценко: "15 листопада вирішиться доля Чернігова"

11 листопада у прес-центрі "Місцеві вибори 2015. Чернігівщина" відбулася прес-конференція народного депутата України Ірини Луценко. Також у заході взяв участь народний депутат Владислав Атрошенко.

Ірина Луценко під час зустрічі з журналістами зазначила, що приїхала до Чернігова підтримати кандидата на посаду міського голови Владислава Атрошенка. "Ця людина отримала однозначну підтримку всієї партії Блок Петра Порошенка "Солідарність", - підкреслила народний депутат. Вона також додала, що 15 листопада чернігівці мають обирати ту людину, яка має проукраїнську позицію.

За словами Ірини Луценко, містяни не заслуговують на продовження занепаду Чернігова, відсутність економічного зростання та перспектив. "Відомо, що у Чернігові найвищі комунальні тарифи та рівень смертності, низькі зарплати та рівень життя", - поділилася своїми враженнями політик. На її думку кандидатів на посаду міського голови варто оцінювати за їх справами. Один за 13 років практично не зробив нічого для мешканців міста, лише під вибори почав робити вигляд активної діяльності. Другий - людина, яка постійно опікується життям чернігівців, є засновником багатьох програм та проектів, спрямованих на розвиток, підтримку та турботу про людей.

Ірина Луценко вважає, що не можна знову віддати перевагу людині, за роки правління якої були втрачені найбільші підприємства обласного центру. Більшість з них сьогодні працюють на 5% своїх потужностей або не функціонують взагалі.

Народний депутат закликала чернігівців бути активними у другому турі, бо саме 15 листопада буде вирішуватися доля кожного мешканця Чернігова. Ірина Луценко звернулася також до молоді: "Будьте свідомими. Не віддавайте свою долю батькам, бабусям та дідусям! Це ваше майбутнє і саме вам його будувати".

Також Ірина Луценко наголосила на тому, що важливо після 15 листопада політикам і партіям потрібно понизити "градус" протистояння. Проєвропейські політичні сили мають консолідуватися та працювати . За її словами як не було складно та важко, але коаліція у Верховній раді існує і не зважаючи ні на які перешкоди працює. Так само, на її думку, мають діяти і представники партій на місцях.

Прес-центр «Місцеві вибори 2015. Чернігівщина»



Теги:Владислав Атрошенко, Ірина Луценко, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar