реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"ГрІМ" створено проти Атрошенка і Обушного?

Вчора новостворена громадська організація "Громадські ініціативи Майдану" провела свою першу публічну акцію, вийшовши на Красну площу Чернігова. Щоправда, хлопці, які стояли з плакатами, поняття зеленого не мали чому вони стоять...А кілька десятків активістів придивлялися і прислухалися до нового утворення.

Спершу вшанували пам'ять загиблого капітана Коновалова, що був активістом "Народної Самооборони" і належав до партії "Свобода".

Наприкінці голова новоствореної громадської організації Вадим Йовенко зачитав перелік прізвищ тих, хто не має бути допущеним до влади, адже вони не відповідають вимогам люстрації, бо співпрацювали із злочинним режимом: це народні депутати Владислав Атрошенко, Микола Рудьковський та Іван Куровський, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, політик Олег Обушний, чернігівський міський голова Олександр Соколова, чиновники - Олег Шерман, Андрій Лаврешов та міліціонер Денис Девізоров.

Список викликає ряд запитань. Скажімо, поява в списку Олега Обушного є грою народного депутата Валерія Дубіля на випередження, щоб того новий Президент не призначив на керівну посаду. З народних депутатів, які підтримували режим Януковича, чомусь випав Ігор Рибаков, що його називали "генералом тушок".

Денис Девізоров не просто міліціонер, а начальник відомчої безпеки - про нього писав "Люстраційний бюлетень". Але чомусь керівників ДАІ, які відкрито беруть хабарі, "грімовці" не згадали...

В останній момент стали виступати і проти підприємця Сергія Берестового, бо пройшла інформація, що саме він може бути призначеним головою обласної державної адміністрації. Щоправда, пред'явити йому якісь претензії не змогли, крім того, що в часи Ющенка нетривалий час був заступником голови ОДА.

До речі, нові люстратори чомусь ні словом не згадали керівника регіоналів на Чернігівщині, що був першим заступником голови ОДА Миколу Стрільця, який, за непідтвердженими офіціно даними, досі є радником нового голови ОДА Володимира Івашка.



Теги:Владислав Атрошенко, грім, Олександр Соколов, Люстрація, Микола Рудьковський, Олег Обушний


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Коли Дубіль стояв на Площі в Чернігові, обіцяв народу, що після зміни влади, керівниками будуть призначати місцевих фахівців. Що маємо? Знову брехня! Ось вам і вся люстрація влади! Ганьба! Поверніть продажного Івашку назад до Боромик поратися в городі, Пенсіонера Міргородського на пенсію а Дубіля до Прилук!
avatar
2
Дубіль пробує грати на випередження - всі ці громи за його гроші. Шкода, що деякі зі штабу так швидко продалися
avatar