реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Гриценко відвідав Чернігів

У Чернігівському Експертному клубі «Чиста політика» відбулась прес-конференція народного депутата України, лідера партії «Громадянська позиція», голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолія Гриценка.

Анатолій Степанович висловив свою позицію щодо економічних та політичних процесів, що відбуваються зараз у державі, а також відповів на запитання журналістів.
Парламентар повідомив, що сьогодні у Чернігові буде створено Комітет опору диктатурі, до якого окрім «Громадянської позиції» ввійдуть ще кілька опозиційних партій: «Завдяки Комітету ми плануємо краще скоординувати наші спільні дії щоб зупинити ті негативні процеси, які зараз відбуваються в Україні».
Також Анатолій Степанович висловив свою точку зору щодо судового процесу над Юлією Тимошенко: «Зрозуміло, що Тимошенко, Луценко та інші - не святі і також роблять помилки. Але за жодних умов вони не заслуговують того, щоб сидіти зараз у клітці. На мою думку, це немає нічого спільного зі справедливим судочинством».
Щодо рішення Президента про скорочення у збройних силах України пан Гриценко заявив: «Янукович, мабуть, сам не знає, що робить. До 12 травня цього року він підписав закон №3312- VI, яким чисельність армії було збільшено на 1 тисячу осіб порівняно з раніше затвердженою чисельністю у 191 тисячу, тобто до 192 тисяч. Пройшло лише 3 місяці і той самий Янукович тепер вносить законопроект, яким армія не збільшується, а скорочується на 8 тисяч осіб, до 184 тисяч. Так можуть діяти лише політики, які не розуміють суті рішень, що вони ухвалюють».

Експертний клуб «Чиста політика»









Коментарі (0)
avatar