реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Гол!

Податківці грають у футбол!
У той час як на полях південної Африки тривають матчі першості світу з футболу, пожвавилося футбольне життя і в нашому місті. Так, у червні на спортивних майданчиках Чернігівського міського стадіону імені Ю.О. Гагаріна була організована спартакіада з футболу серед команд районних державних адміністрацій області. В ній активну участь взяли і податківці.

За команду обласної державної адміністрації з футболу на позиції півзахисника зіграв Костянтин Руденко, який працює в управлінні інформатизації процесів оподаткування ДПА в області.
Слід зазначити, що турнір з футболу проведений за олімпійською системою, тобто на вибування. Це додало матчам напруги та непередбачуваності.
Подолавши перший етап, як фіналісти попередньої першості, без боротьби в 1/4 фіналу команда облдержадміністрації зустрічалася з командою Н.-Сіверського району, до речі, у складі якої грали чимало волейболістів – срібних призерів спартакіади з волейболу. Вони на підйомі розпочали матч і змогли забити “швидкий” м’яч. І саме в цей момент ефективно зіграв півзахисник Костянтин Руденко. Він, швидко переміщуючись майданчиком, закривав нападникам суперника вільні зони перед своїми воротами, і спонукав їх помилятися. А на початку другого тайму скористався однією з помилок суперників - обігравши захисника в штрафному майданчику, завдав удару в дев’ятку. Цей гол виявився переломним у грі. Команда облдержадміністрації вийшла до півфіналу. Де їхнім суперником стала команда Куликівського району. У її складі виділялася лінія атаки – насичена потужними форвардами. В першому таймі їм вдалося забити два м’ячі і повести в рахунку 2:0. Але в другому таймі знову вдало спрацював Костянтин Руденко. Як кажуть, на другому диханні, він щільно перекривав шляхи до своїх воріт. Це дало змогу нападникам підходити до воріт суперника. Забивши шість м’ячів, вони «вирвали» перемогу в матчі та вийшли до фіналу.
Де на них чекали суперники – команда Чернігівсього району. У її складі грали і двоє податківців, переможців Податкової ліги-2010 року з футзалу - Олександр Крупко та Олексій Решетник. Саме завдяки їх грі команда Чернігівського району захопила ініціативу в фіналі. Олексій вдало передавав м’ячі Олександру і він завдавав удари по воротах. В середі першого тайму саме йому вдалося відкрити рахунок. Але команда облдержадміністрації відповіла блискавичною контратакою – 1:1.
У другому таймі команда Чернігівського району обрала тактику заміни гравців. Саме це в умовах спеки допомогло команді розвинути швидкість атаки, і у підсумку виграти спартакіаду 2010 року з футболу.
Відтак до колекції спортивних досягнень податківців додали: Олександр Крупко та Олексій Решетник (на фото знизу) - звання чемпіонів 2010 року з футболу серед держслужбовців області та золоті нагороди; Костянтин Руденко – срібну медаль.

Ігор Закружний, голова спортивної комісії Чернігівської обласної ради
Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС



Теги:податківці, Футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar