реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Геноцид ханаанського народу

Я не антисеміт. Мені далеко не до вподоби етнічні чистки. Але інколи починаю розуміти прибічників названих поглядів.

Недавно польський прем'єр заявив, що за словами торунського равина одним із ворогів єврейського народу разом з Гітлером є Б.Хмельницький. Не будемо знову кружляти навколо затхлого польського імперіалізму, а подивимося на "нещасний" єврейський народ.

Б.Хмельницький вів на українських етнічних землях визвольну війну проти поневолювачів українського народу і загарбників української землі та їх посіпак. Поляки були першими, євреї - другими. Так, в ході цієї боротьби можливо і були жахливі випадки. Але це війна. А вона ніколи не буває білою та пухнастою.

Тепер давайте подивимося на євреїв. А вони білі і пухнасті? Чи вони є єдине жертвою голокосту? Чи вони тільки самий нещасний народ у світі?

Так ось. На ці всі питання одна відповідь - НІ!

Подивіться, що робили євреї в землі Ханаанській, що вони зробили з Ієрехоном. Розповіді поляків про Волинські події здадуться вам забавками. Євреї безжально винищили все населення від мала до велика чужої землі і захопили її, проголосивши, що це їм Бог її обіцяв (гарна відмазка, між іншим).

Тож коли торунському равину не подобається Б.Хмельницький то нехай спочатку він попросить пробачення від імені усього єврейського народу за невинно убієнних ханаанян.

Олександр ЛЯШЕВ



Теги:Олександр Ляшев, ханаанеяни, Україна - Польща, історія єврейського народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar