реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Генерал Кривонос: "Перетворили РНБО на посміховсько з клоунами"

Генерал-майор Сергій Кривонос, заступник секретаря РНБО, різко відреагував на указ президента про звільнення його з посад голови міжвідомчої робочої групи щодо зміцнення обороноздатності держави та голови міжвідомчої Комісії з політики військово-технічного співробітництва й експортного контролю.

“Мої особисті висновки будуть згодом, «новина» прилетіла мені у дорозі. Зрозуміло одне – що немає бажання певних посадовців реалізації програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш. І взагалі – перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами“, – написав Кривонос на своїй сторінці у фейсбуці.

Як стало відомо “Новинарні“, указ президента застав заступника секретаря Радбезу Кривоноса у відрядженні.

“Вечір перестає бути нудним. Секретар РНБО [Олексій Данилов], якого попередні п’ять років війни не було видно і чути ані на фронті, а ні в тилу, таки проштовхнув підписання указу”, – зазначив також генерал Кривонос.

“Продовжую працювати задля України! Як то кажуть, за одного битого двох небитих дають”, – додав він.

Нагадаємо, 12 березня рішенням президента Петра Порошенка один із засновників Сил спецоперацій полковник Сергій Кривонос був призначений заступником секретаря РНБОУ. Невдовзі він став також головою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю (колишня посада Олега Гладковського) та висловив намір “покарати щурів, які розкрадали армію.
7 травня він очолив міжвідомчу робочу групу з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави.
"Новинарня"



Теги:РНБО, команда ЗЕ, еапітулянти, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar