реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

«Фіат» -- проти «Фольксвагена»…

Складні погодні умови не дозволяють відпочивати людям та техніці. Протягом останньої доби на Чернігівщині для забезпечення проїзду на дорогах від ДП „Чернігівський облавтодор” трудяться 132 одиниці техніки та 168 осіб обслуговуючого персоналу. На дорогах області проїзд забезпечено.

Так що можна рушати в дорогу! Звісно, якщо ваш транспорт надійно підготований до зими.
Щоб не сталося з вами того, що сталося 28 січня на 92 км автодороги Чернігів-Прилуки-Пирятин (Ніжинський район), коли водій автомобіля „Фіат”, рухаючись в напрямку с. Зруб, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автомобілем „Фольксваген”, що рухався назустріч. Внаслідок пригоди водій автомобіля „Фольксваген” та пасажир автомобіля „Фіат” отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Ніжинської центральної міської лікарні.

Інформацію надало обласне Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.




Теги:Фіат, дороги, мерседес, аварія, зіткнення, Ніжинський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Виноват водитель Фиата,а вы с... ездили по дорогам которые у нас в Чернигове или области по ним больше 30 км в час ехать нельзя,сплошной гололед с замороженными глыбами дороги вообще не обслуживают на трассе Чернигов-Гремяч за день видел как пару фур на боку лежали такого как у нас бардака на дорогах нет не в какой другой стране надо этих кабинетных уродов под зад с лопатой выгонять на улицы чистить.
avatar