реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Екзистенційне. Гендерне

Я по- справжньому радий, що завдяки самопожертві та геройству українських чоловіків на фронті (нагадую, що в ході мобілізації, з 24 лютого, із загального числа мобілізованих до лав ЗС України - 99% чоловіків і 1% жінок), українські жінки в тилу і за кордоном мають можливість і натхнення продовжувати ставити на місце цих зарвавшихся узурпаторів та шовіністів, ламати їм кар‘єру і життя, через ті насправді обурливі натяки на природу і походження жіночих бюджетів на закупи книжок (ну, і инших потрібних речей), які деякі з якимось дивом ще немобілізованих представників цієї нахабної й відсталої у розвитку статі собі дозволяють робити привселюдно.

Звісно, саме це є справжнім Природним Правом Жінки - виносити мозок своєму (і чужому) чоловікові, а не те, що собі московити надумали - бути зґвалтованою, роздертою на частини і закопаною в чорному мішку в братській могилі поруч із своєю так само зґвалтованою і роздертою на частини дитиною...

Ну, і, звісно, зрозуміло, що справжні зміни на фронті робить саме отой 1%. Решта 99% - то просто волохатий та слабкий на голову баласт.

А так- то, Слава ЗС України та українським жінкам! Ну, і Слава Україні (вона ж теж жіночого роду, а не як якийсь там Кіпр, або, прости Господи, Алжир)!

Сергій ШУМСЬКИЙ



Теги:ЗСУ, гендер, Чоловік і жінка, Сергій Шумський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar