реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Експерти підвищили шанси Усика в потенційному бою проти Ф’юрі

Зірковий український боксер Олександр Усик готовий провести головний бій своєї кар’єри – проти британця Тайсона Ф’юрі, який володіє поясом, потрібним українцю для звання абсолютного чемпіона світу.

Після перемоги Усика в другому поєдинку проти іншого британця – Ентоні Джошуа, яку Олександр здобув в середині серпня у Саудівській Аравії, українець став володарем одразу п’яти чемпіонських поясів у надважкій вазі – за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, а також журналу «The Ring». Для повного комплекту поясів світового чемпіона Усику не вистачає лише титулу за версією організації WBC, яким володіє Тайсон Ф’юрі, і схоже бій між цими видатними боксерами, які ще не зазнали жодної поразки в професійній кар’єрі, неминучий.

Наразі офіційної дати проведення бою між Усиком та Ф’юрі ще не оголошено, проте інсайдери з американських споживних каналів вже достатньо впевнено говорять про лютий наступного року як орієнтовний час проведення одного з найбільш очікуваних протистоянь у світі єдиноборств. У свою чергу, бетинг-експерти вже не стримуються і представляють можливість заключити парі на майбутній бій. Зокрема відома компанія Леон, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для ставок на бокс, вже виклала коефіцієнти на дуель українця з британцем. І якщо скачати додаток БК Леон на телефон, то можна переконатися, що фаворитом цього двобою наразі є Ф’юрі. Втім, котирування на користь Тайсона трохи змінилися за останні тижні. Якщо раніше британцю віддавали близько 70% шансів на тріумф, то тепер цей показник складає лише 64%. Натомість вірогідність успіху українця збільшилася з 30% до 36% шансів. Що не може не тішити шанувальників Усика.

Дуже важливим у вирішенні питання з переможцем майбутньої дуелі буде те, наскільки якісною видасться підготовка Усика до бою. Читаючи новини букмекерів, що стосуються аналізу боксерських боїв, можна було помітити занепокоєння аналітиків у фізичній формі українця, яка не дозволила йому виглядати стабільно потужно у другому бою проти Ентоні Джошуа та викликала сумніви щодо його шансів у битві з більш агресивним та настирним Ф’юрі. Втім, сам Олександр вже запевнив своїх фанатів, що у разі вирішення питання з місцем та датою проведення бою з Тайсоном він присвятить себе тренуванням та проведенню якісних спарингів, які як найкраще допоможуть йому підвести себе в оптимальній формі до майбутньої дуелі та виправити помилки, яких Усик припустився в останньому на цей день бою.

Нагадаємо, що і Усик, і Ф’юрі поки що не знають поразок у професійному боксі. Українець провів рівно два десятки битв, у всіх переміг, причому у 13-ти – достроково. Що стосується Тайсона, то в його активі 32 бої на профі-ринзі, в яких британець виграв 31 при одній нічиїй. У 23-х боях суперники Ф’юрі здавалися раніше фінального гонгу.  




Теги:Усик, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar