реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Екс- голова СБУ Наливайченко буде йти від "УДАРу"

«Ми уважно моніторимо реакцію громади на оприлюднені нами списки претендентів у кандидати на мажоритарних округах. Можу сказати, що мінімум 5-10 відсотків зі списку – ті, хто отримав найбільш критичні зауваження від громади – не стануть кандидатами від «УДАРу», – заявив Кличко.

За словами Кличка, «УДАР» вже передав представникам неурядового сектору, зокрема, руху ЧЕСНО і список потенційних кандидатів-списочників, аби до з’їзду його вивчили на предмет відповідності критеріям.

Кличко зазначив, що у списку партії «будуть ті, хто налаштований працювати на зміни в країні. Це достойні й професійні люди, які представлятимуть інтереси громадян. Будуть і політики, яких знають, і принципи яких співпадають з принципами і критеріями «УДАРу», – переконаний лідер партії.

На запитання кореспондента про те, чи можливе приєднання до «УДАРу» Валентина Наливайченка, Кличко відповів, що Наливайченко дійсно висловив бажання працювати в його команді і доєднався до партії «УДАР». «Він людина професійна, зі світоглядом та баченням майбутнього України, які співпадають з нашим», – сказав Віталій Кличко.

Щодо списків, лідер «УДАРу» зауважив: хто буде в п'ятірці, десятці і двадцятці – визначать делегати з’їзду партії, який відбудеться 1 серпня в Києві.

Валентин Наливайченко збирається вступити в партію УДАР Віталія Кличка і можливо, балотуватися по виборчому списку цієї партії.

Про це в п'ятницю пише газета Комерсант із посиланням на джерело в партії
У той же час у партії також спокійно сприйняли обвинувачення об'єднаної опозиції в тому, що УДАР зірвав переговірний процес.

"Схоже, що в когось здали нерви. Той, хто дійсно хоче знайти компроміс, шукає для цього можливість, а той, хто не хоче,- причину,- заявив заступник глави партії, голова виборчого штабу партії УДАР Віталій Ковальчук.

"Ми завжди виступали за те, що не партійні керівники і їхні домовленості, а все-таки люди повинні визначати тих, хто буде представляти їх у парламенті", - додав він, пообіцявши "робити все, щоб представники влади не перемогли в мажоритарних округах"


За повідомленнями сайтів партії "УДАР" та "Української правди"



Теги:Наливайченко, удар, вибори - 2012, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar