реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Два поштові відділення відновлять

Про це на нараді в обласній державній адміністрації повідомила керівниця Чернігівської дирекції ПАТ «Укрпошта» Олена Дорошенко – йдеться про відділення стаціонарного поштового зв’язку в селищі Седнів Чернігівського району та у великому селі Жадовому Семенівського району.

З початку нового року вони працюватимуть у звичайному режимі. У Седневі мешкають більше тисячі ста жителів ( з врахуванням села Нове), а у Жадовому – майже дві тисячі.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко під час представлення нового голови Чернігівської обласної державної адміністрації поставив задачу відновлення закритих поштових відділень. А на Чернігівщині нині працюють всього 90 стаціонарних відділень із наявних до реформи більше 500. Як запевнила Олена Дорошенко, 130 пересувних відділень, які обслуговують 1 465 сіл, задовольняють всі потреби жителів.

Голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник зазначив, що в кожному районі треба проаналізувати проблеми щодо поштового зв’зку і знайти шляхи їх вирішення."Голос України"



Теги:поштова реформа, Седнів, Жадове, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar