реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Друкується новий роман Ліни Костенко

Найвідоміша українська поетеса Ліна Костенко здала до друку свій довгоочікуваний прозовий роман «Записки українського самашедшого».

Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» робить усе можливе, щоб книжка потрапила до читачів ще до дня Святого Миколая, тобто до 19 грудня…

Презентація роману для ЗМІ відбудеться наприкінці цього тижня. В Чернігові роман з"явиться зразу по виході з огляду на дружні стосунки директора видавництва Івана Малковича з просвітянською книгарнею "Інтермеццо".


Робота над твором тривала з 2001-го по грудень 2010 року. Він написаний від імені 35-річного комп´ютерного програміста, який на тлі особистої драми прискіпливо, глибоко й болісно сканує усі вивихи нашого глобалізованого часу.

У світі надмірної (дез)інформації і тотального відчуження він - заручник світових абсурдів - прагне подолати комунікативну прірву між чоловіком і жінкою, між родиною і професією, між Україною і світом.

За жанровою стилістикою «Записки українського самашедшого» - насичений мікс художньої літератури, внутрішніх щоденників, сучасного літописання і публіцистики.
Детальніша інформація щодо виходу у світ роману «Записки українського самашедшого» має невдовзі з’явитися на сайті видавництва.
За матеріалами сайту видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»







Теги:література, Ліна Костенко, абабагаламага, новинки. Інтермеццо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar