реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Допоможіть перемогти!

Друзі, потрібна ваша допомога. Без вас ніяк. Це моє особисте прохання. Не чийсь репост для когось стороннього.

Бойова рота розвідки 4-ї бригади оперативного призначення (4 БрОП), відома також як Бригада швидкого реагування «Рубіж» гвардії наступу, в якій я перебуваю, здійснює наступ на захоплені ворогом українські землі на Сході нашої України. На тлі швидкого прогресу сьогоднішніх технологій на хід війни все більше починає впливати наявність БпЛА та навички пілотів.

команда аеророзвідки на високому рівні володіє всіма необхідними навичками для цього. Мої побратими - це професійні військові, в яких за плечима АТО та бойовий досвід вигнання ворога з Бучі, Гостомеля та бої в Бахмуті. Однак зараз нам потрібна велика кількість FPV дронів, якими не зовсім дружній до нас Китай, забезпечує армію ворога. Не можна надати їм перевагу в небі. Але самі ми не впораємось без вашої допомоги, власними коштами ми не витягнем. Власні кошти у нас йдуть на екіпірування та комплектуючі до зброї.

Тому наразі ми збираємо кошти на суму 700 000 грн для закупівлі FPV дронів та частково на відновлення та ремонт наших пошкоджених авто.

Наразі в нашій країні є вже ряд виробників, які виготовляють так необхідні нам дрони та комплектуючі і таким чином ми з вами також підтримуємо наших вітчизняних виробників, а не китайських, які продають нашому ворогу свою продукцію, яка потім спрямовується проти нас.
Тому, буду вдячний за ваш донат, репост, тощо...

Моно картка
5375411206676335
Кирилюк Володимир
Приват картка
5168745184552104

Володимир КИРИЛЮК



Теги:Володимир Кирилюк, аеророзвідка, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar