реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Доля «Полісся» залежить від рішень "губернатора" Житомирщини і голови облради

Директор ФК «Полісся» Володимир Загурський поділився думкою про виступ житомирської команди в першій лізі і Кубку України, а також розповів про фінансову ситуацію в клубі.

«Не дивлячись на статус дебютанта, підопічні Сергія Шищенко зарекомендували себе «міцним горішком». І це незважаючи на те, що «Полісся» через невідповідність головних міських спортивних споруд вимогам ПФЛ змушене поки проводити домашні матчі в Києві. Як не дивно, це ставить нас з суперниками в нерівні умови. Взяти хоча б завтрашній кубковий поєдинок з «міна»: закарпатці проживають в «Президент готелі», який на невеликій відстані від стадіону імені Віктора Баннікова, а футболістам «Полісся» доведеться витратити на дорогу з Житомира до столиці близько трьох годин і практично відразу виходити на поле.

Однак це не головна проблема. На жаль, через недофінансування «Полісся» взагалі може зійти з дистанції в Першій лізі. Річний бюджет ФК - 9,6 мільйона гривень і згідно домовленостей він порівну наповнюється коштами з міськради і обласних владних структур. І якщо містом всі умови виконуються, то з боку області є заборгованості. Якщо найближчим часом ситуація не зміниться, то у «Полісся» просто не виявиться грошей, щоб 16 жовтня виїхати на календарний матч з «Альянсом» в Суми. Адже сезон тільки набрав розгін», - повідомляє Володимир Загурський для порталу Metaratings.

За наявними даними, 30 вересня мала відбутися зустріч голови обласної державної адміністрації Віталія Бунечка і голови облради Володимира ширми, на якій обговорювалися і проблеми з фінансуванням «Полісся».



Теги:житомир, Футбол, Полісся, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar