реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Догана начальнику управління ЖКГ

Вадим Антошин, начальник управління ЖКГ, мав прозвітуватися на сесії Чернігівської міської ради про використання коштів із цільового фонду розвитку інженерно - транспортної та соціальної інфраструктури.
Депутати вимагали узагальненого звіту витрачання коштів по цим пунктах. Вадим Антошин, пославшись на те, що звітність є дуже об’ємною запропонував депутатам ознайомитися з нею в управлінні ЖКГ. Проте керівники більшості фракцій заявили, що не будуть голосувати без надання узагальненого звіту.

На це міський голова Олександр Соколов відреагував досить серйозно і виголосив Антошину догану, а з усіх працівників управління ЖКГ зняв премії.

Вадим Антошин за півгодини привіз три коробки із документами, які і були звітом. На питання навіщо він привіз у сесійну залу кіпи документів пан Антошин сказав: «Звіт готовий, ось будь-ласка. За що з працівників знімати премію».

Олександр Соколов, відповідаючи на питання чи не буде звільнено Антошина із посади зазначив, що не варто гнати коней, адже люди працюють і працюють досить непогано.ПіК




Теги:Антошин, ЖКГ, Соколов, міська рада, Чернігів


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
цинично это!!!!! не достоин антошин быть руководителем.и этот поступок с коробками-унижает всех..(кроме него).результат деятельности можно отобразить на двух листах... выговор ему-мало..
avatar